NoaberMuziek 2023

woensdag 23 augustus 2023

Op 10 december gaan we weer traditioneel van muziek genieten; van optredens bij mensen thuis. Voor de 5e keer het huiskamerfestival in Haaksbergen, dus we hebben wat te vieren!

Voor de officiële opening trappen we om 12.00u af op een centraal gelegen locatie - Dit jaar is dat een mooie huiskamer. 
Tegelijk starten we met meerdere optredens bij mensen thuis door het hele dorp. Iedereen gaat er op eigen gelegenheid naar toe. We hebben gekozen voor een iets simpeler planning, om "keuzestress" te voorkomen. Alle optredens beginnen "op het hele uur", dus 12, 1, 2, 3, 4 en 5 uur. Het moet een gezellige, stressvrije middag worden, waar je alleen maar hoeft te genieten. Er is geen slotconcert, want de laatste sessie in iedere huiskamer is al een uitsmijter op zich!
 
NoaberMuziek 2023

Je kunt je vanaf nu opgeven als gastvrije huiskamer of als act. Dit jaar hebben nieuwe locaties en nieuwe acts voorrang, bij meer aanmeldingen gaan we weer werken met een wachtlijst.

Kom ook op zondag 10 december en dompel je onder in de muziek van meer dan 30 live acts (dat zijn bijna 100 live optredens!) op verrassende locaties. De programmering is vanaf medio november bekend. Plan je muzikale middag aan de hand van de speciale uitgave van de NoaberMuziek Festivalkrant, die vlak voor het festival huis-aan-huis wordt verspreid bij de Rond Haaksbergen. Hierin vind je ook het speelschema-nieuwe-stijl.

NoaberMuziek werkt ook graag samen met de Haaksbergse ondernemers. Door hun steun wordt deze zondag nog gezelliger. Met de speciale NoaberMazzeltjes en met NoaberMenu's in de horeca: ook zij haken graag aan met deze leuke "huiskameracties".
Voor alle actuele informatie volg je ons via Facebook en op deze website.

Het NoaberTeam bestaat uit Caro, Charlotte, Gerdie, Monique, Ronnie, Violette en Tanja

Tot 10 december 2023!

 

Nieuws

Recente ontwikkelingen.

Aanmelden kan tot 15 september

donderdag 18 april 2024

We gaan stempels halen!

maandag 04 december 2023

Wat hebben de KORNUITEN, CENTRAAL, SIRTAKI en EL CHARRO gemeen?
Er staat een inleverhuisje voor de stempelkaarten!

De KRANT is er!

maandag 04 december 2023

HIER IS HET PROGRAMMA

zaterdag 02 december 2023

Is plannen niet jouw sterkste kant? Ogen dicht en gewoon wat aanwijzen. En dan kijken wat dat oplevert.

NoaberMenu - ja lekker!

vrijdag 01 december 2023

Informatie voor ACTS en HUISKAMERS

maandag 20 november 2023